Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestellingen vanaf €100 worden GRATIS verzonden naar Nederland en België.

ONTDEK DE KUNSTENAAR IN JEZELF!

Over ons

Mosaic Art Studio is een sociale onderneming die is opgericht om interculturele dialoog en en begrip te bevorderen door kunst en sociaal culturele ervaringen te bieden.

Mosaic Art Studio is de eerste kunststudio in Hong Kong, Taiwan, Canada, Nederland, Noorwegen en Verenigde Staten die het maken van traditioneel glasmozaïek lampen eenvoudig maakt en er een workshop van maakt die iedereen kan doen.

Tijdens de lockdown is duidelijk gebleken dat we als mensen het sociale leven niet kunnen missen. Iedereen heeft allemaal tot op zekere hoogte eenzaamheid gevoeld.

We hebben gemerkt hoezeer we elkaar in elke situatie nodig hebben. Dit is misschien wel één van de belangrijkste conclusies die uit deze tijd kunnen worden getrokken.

Met deze gedachte hebben we Mosaic Art Studio opgericht, waar we door middel van glasmozaïek kunst en cultuur samen laten komen. Daar kunnen mensen elkaar leren kennen, een nieuwe ervaring opdoen, een gezellige tijd hebben en bovendien zelf een uniek werkstuk maken.

Neem contact op!

Wij zijn

Sevde Yildirim

Directeur & Begeleider

sevde@mosaicartstudio.nl

Ibrahim Keskinkilic

Communicatie & Marketing

ibrahim@mosaicartstudio.nl

KOM ONS BEZOEKEN!

IJzerwerkerkade 34, 3077 MB Rotterdam

Auto: (gratis parkeergelegenheid)

Aan de waterkant!

routebeschrijving